Over ons 2016-12-29T17:50:29+00:00

Lesse-Ardennes Services

Een unieke structuur in provincie Luxemburg

In 2016 hebben Pascale Michiels en Jean-Michel Goffaux samen Lesse-Ardennes Services opgericht. Dit bedrijf voor personenzorg stelt verschillende diensten voor: Thuiszorg, transport, verhuur van een aangepast vakantiehuis en bouw en verkoop van verhoogde moestuinen.

Hun activiteit heeft als doelstelling de Ardeense bevolking zorgdiensten voor te stellen die tot nu toe enkel in een stedelijke context te vinden waren

Pascale is verpleegster van opleiding en haalde haar diploma in 1983. Ze is werkzaam geweest in verschillende ziekenhuisdiensten en zet sinds meerdere jaren haar carrière verder als zelfstandige verpleegster in de regio’s van Tellin, Wellin en Daverdisse. Ze stelt de unieke relatie die ze met haar patiënten heeft echt te prijs.

Jean-Michel heeft tijdens zijn carrière geëvolueerd in commerciële functies, onder andere in de bouwsector. Als echte klusser heeft hij het vakantiehuis voor een groot deel zelf afgewerkt. Met zijn aanleg voor klantencontact staat hij u onder meer te woord voor de transportdiensten van Lesse-Ardennes Services.

Lesse-Ardennes Services heeft als ambitie u een kwaliteitsvolle vakantiewoning, professionele transportdiensten en verantwoorde medische zorg te bieden, telkens met de garantie dat uw welzijn centraal staat !